Най-неузнаваемата актриса

Рене Зелуегър
Снимка: Getty/Gulliver

Американската актриса Рене Зелуегър винаги е обичала промените. През годините сме я виждали в десетки нестандартни превъплъщения на големия екран, в които е била наистина неузнаваема.

45-годишната звезда, родена в щата Тексас, също така е почитател на стриктния хранителен режим и постига визуалните си метаморфози, благодарение на строги диети. За никого не е тайна, че теглото на Рене от началото на кариерата ѝ досега често варираше ту надолу, ту нагоре.

През последните месеци обаче актрисата претърпя пълна трансформация. И не говорим за килограмите. Толкова пълна, че вече е буквално неузнаваема.

От симпатичната приятно-закръглена, усмихната и жизнерадостна актриса, която помним във филма "Дневниците на Бриджит Джоунс", няма никакъв помен, тъй като очевидно хирургическите и естетични интервенции по лицето ѝ са толкова много, че са заличили напълно естествените ѝ черти.

Дали е бил съзнателно търсен ефект, или прекаляване с пластичната хирургия, знае само Рене. Но и в двата случая тази актриса не е онази, която познаваме от екранизации като "Студена планина", "Джери Магуайър" и "Аз, моя милост и Айрин".

В следващите снимки можете да се убедите какво точно имаме предвид:

Прочети още: Животът на Рене Зелуегър не винаги е бил осеян с добри намерения

Прочети още: Най-забележителните звездни трансформации

Прочети още: Зловещи истории с холивудски актриси

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти