Концертът в памет на Джако - успех или провал

Децата на Майкъл - Принц Майкъл, Бланкет и Парис
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Тази събота се проведе противоречивият концерт в памет на Майкъл Джаксън.

Противоречив, тъй като семейството на Джако се раздели на две дали трябва да се прави подобно събитие, докато тече процесът срещу д-р Мъри, обвнинен в убийството на Джако, или не. Една от сестрите на Джако - Ла Тоя, участва като организатор и артист на сцената, докато дугата - Джанет Джаксън отказа да подкрепи начинанието.

Децата на Майкъл - Бланкет, Парис и Принц Майкъл уважиха събитието, като се показаха на сцената облечени в емблематични за краля на попа костюми.

Блек Айд Пийс (Black Eyed Peas) и Дженифър Хъдсън отказаха участие в концерта "Майкъл Джаксън Завинаги" ("Michael Jackson Forever") като изтъкнаха като причина за отказа си натоварен график, но според слуховете организацията на събитието не е била на ниво.

Концертът се проведе на Милениъм стейдиъм в Кардиф. Кристина Агилера зае ключова роля като изпълни няколко песни на покойния Джаксън, но разочарова всички с неадекватната си визия.

Певицата е сериозно надебеляла, но това не я спира да се разхожда по корсет, бикини и мрежести чорапи на сцената. Косата й беше удължена с изкуствени кичури и представляваше развълнуван рус кошер. С избора си на тоалет и прическа за концерта Агилера си спечели гневни коментари и присмехулни обиди от всички модни критици и фенове.

Изпълнителите, които взеха участие в събитието, заявиха, че концертът не се прави заради съдебния процес, който тече в момента и на който би трябвало да изясни има ли виновни за смъртта на Джако, нито заради трагичния край на певеца, а за да се почете неговият живот и творчество.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти