Как отслабнаха звездите майки

Бионсе впечатли всички с невероятната си фигура след раждането
Снимка: Getty/Guliver

Всяка жена, която е раждала, знае, че справянето с килограмите, натрупани покрай бременността, не е лесна задача.
Знаменитостите също се сблъскват с този проблем.

Невероятната Айшвария Рай бе остро критикувана от медиите в собствената си държава, поради фактът, че не бърза да отслабва след раждането и е доста по-закръглена от преди.

Много нейни колежки отчаяно се опитват да си спестят критиките и започват строга диета и спартански спортен режим почти веднага след раждането.

Представяме ви няколко звездни дами, които си възвърнаха старата хубава фигура няколко месеца след като станаха майки.

Бионсе
На първо място слагаме красивата певица, която няколко месеца след раждането бе обявена от сп. "People" за най-красивата жена. Съпругата на Джей Зи сподели, че отслабването не е било лесно и й се е наложило сериозно да се ограничи в похапването на любимите си храни. За сметка на това в момента тя тежи точно толкова, колкото преди бременността и споделя, че се чувства по-женствена и секси от когато и да било.

Пинк

Певицата споделя, че е започнала сериозни тренировки веднага щом лекарите са й казали, че може. Тя си нае личен треньор и мина на диета, за да изглежда още по-добре сега след раждането, отколкото преди да забременее

Гуинет Полтроу

Тя е известна с това, че освен, че не яде месо, не вкусва и животински продукти. Все пак само диетата не е достатъчна, за да изглеждаш перфектно, и Гуинет го знае много добре. Тя споделя, че свалянето на килограми след втората й  бременност е било най-трудното нещо, което е правила. Тренирала по два часа всеки ден и се е възползвала от услугите на Трейси Андерсън, известна като треньорката на звездите. Полтроу категорично заявява, че майките не трябва да си търсят оправдания, че нямат време за спорт. "Много пъти аз съм тренирала, докато децата ми се разхождат из стаята", споделя актрисата и допълва, че всяка майка може да намери време за себе си.

Миранда Кър

Тя може да се похвали с прекрасна фигура и с факта, че не е качила никакви излишни килограми след бременността. Все пак моделът на "Виктория Сикрет" не крие, че за прекрасната й фигура не само природата има заслуги, а и редовните физически упражнения, както и специалната диета. Миранда се доверява на кокосовото масло, а ние не веднъж сме ви писали за неговите невероятни свойства.

Марая Кери

Тя качи доста килограми по време на бременността си с близнаците, но сега изглежда по-добре от всякога. Певицата сподели, че се е подложила на стриктна диета, за да си възвърне старата фигура, тъй като доста време не е можела да спортува, поради направеното й цезарово сечение.

Виктория Бекъм

Съпругата на Дейвид е родила четири деца и изглежда все така слаба, както и преди да се омъжи. Нейната тайна е спартански хранителен режим и активни физически упражнения. Самата Виктория не веднъж е споделяла, че никак не й лесно да бъде работеща майка с четири деца и подчерта, че няма армия от бавачки, които да са денонощно в дома й. Вики сподели пред "Вог", че тича по шест дена в седмицата и работи заедно с Трейси Андерсън, за да поддържа слабата си фигура.

Джесика Алба

Актрисата споделя, че тялото й никога няма да бъде същото след ражданията, но все пак ние можем да кажем, че Алба изглежда фантастично. Тайна за красивата й фигура няма, отново става въпрос за диета и спорт.

Кели Престън

Съпругата на Джон Траволта казва, че след като е родила второто си дете през 2010 г. е изглеждала точно толкова бременна, както като е постъпвала в болницата. За да поправи това Кели си взе година отпуск от актьорската си кариера и се посвети на детето, съпруга и диетата си, за да може сега да изглежда чудесно и да има широка усмивка на лицето си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти