Енрике Иглесиас още не е готов за деца

Енрике Иглесиас още не е готов за деца
Снимка: Getty/Images

Испанската музикална звезда Енрике Иглесиас споделя, че когато дойде моментът да стане баща, не желае непрекъснато да пътува по турнета и с месеци да отсъства от вкъщи.

Въпреки че харесва живота си такъв какъвто е, Иглесиас-младши признава, че за да създаде семейство в пълния смисъл на думата той и приятелката му Анна Курникова ще трябва да се установят на едно място и да престанат постоянно да обикалят света.

"Много пъти в мои интервюта съм казвал, че бракът няма да ме направи по-щастлив, не съм против него, но и не държа да се оженя", каза Енрике в интервю за Access Hollywood.

"Относно децата, да, много бих искал да имам.

Надявам се, че когато стана баща ще се отпусна малко и няма да пътувам толкова много по турнета.

Не желая да отсъствам шест месеца или цяла година и когато се прибера вкъщи да не мога да позная собственото си дете", добавя изпълнителят.

Енрике е толкова чувствителен, че отсъствайки дълго от дома започва да изпитва непоносима тъга дори за домашните си любимци.

"Вече имам тежък опит с кучетата си, които всеки път, когато ги оставя, се чувствам много зле.

Не обичам да напускам дома си за много време и даже си бях обещал, че няма да пътувам за повече от 15 дни, но това е професията ми, а аз имам нужда от този баланс в живота си", разказа още Иглесиас. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти