Една разумна млада жена

Една разумна млада жена
Снимка: Getty/Images

Ема Уотсън се сблъска със световната слава още като момиченце на прага на пубертета, благодарение на участието си във филмите за Хари Потър.

В момента Ема е уважавана холивудска актриса със състояние от 26 милиона долара, а образът на малката ученолюбива Хармаяни Грейнджър е далеч зад гърба ѝ.

Въпреки това обаче Уотсън е здраво стъпила на земята.

Холивудските хроники изобилстват от истории за актьори, които се сблъскват със славата и парите още в ранна детска възраст и това подлага крак на цялото им развитие като пълноценни личности.

Дрю Баримор и Маколи Кълкин са много малка част от ярките примери за това как дебелата банкова сметка и световната слава могат да превърнат един тийнейджър в нещастен алкохолик или наркоман. И докато Дрю стъпи на краката си и остави бурното минало зад гърба си, то много други нейни колеги не успяват.

Ема Уотсън обаче не се вълнува от милионите, които притежава, нито от това, че редовно е обявявана за една от най-сексапилните, красиви или добре облечени жени в киното.

Тя се интересува от образованието и работата си.

Дори споделя, че има едва осем чифта обувки и повече от това не ѝ трябват.

В момента тя участва в филм, посветен на банда тийнейджъри, които обират домове на известни личности в Лос Анджелис. Бандата е задигнала от домовете на различни хора вещи на обща стойност над два милиона долара.

Най-голям обаче остава ударът им в къщата на Парис Хилтън. Те следели дома на богатата наследница няколко дена, като били убедени, че тя ще забрави да заключи някоя входна врата, както и станало. Промъкнали се вътре и открили бижута, пари, а и малко количество дрога.

Действата им обаче не останали неразкрити и ненаказани. В момента по тяхната история се снима филма "The Bling Ring", в който участва и Ема.

Тя споделя, че Парис Хилтън е позволила да снимат в дома ѝ, който е бил ограбен. Там Уотсън видяла огромния гардероб на Парис.

Ема споделя, че половината от дрехите или обувките на 32-годишната наследница са необличани и все още стоят с етикета от магазина.

"Сякаш бях в магазин за обувки! Невъзможно е тя да износи и половината от това, което има. Но предполагам, че купува не защото има нужда, а защото иска да ги притежава", споделя актрисата.

След това допълва, че самата тя притежава осем чифта обувки и това не я притеснява, даже напротив.

Ема не гледа с добро око на прекаленото разточителство и екстравагантните наклонности на много свои колеги. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти