Актрисата Кийра Найтли се омъжи

Двамата младоженци на излизане от кметството във френския град Мазан след сключването на техния брак
Снимка: Matrix Pictures

28-годишната британска актриса Кийра Найтли се омъжи във френското градче Мазан на 4 май за приятеля си Джеймс Райтън (29 г.), който е вокалист и кийбордист на рейв групата от Острова "Klaxons".
 
Двамата са зедно от 2011 г., а миналия май се сгодиха. Самата Кийра беше облечена съвсем семпло с тюлена рокля, равни обувки и сако на "Chanel", а в косата й бяха сплетени цветя. Дори се коментираше, че въпросната рокля вече е била носена от Найтли и на други събития.

На 30-минутната церемония в кметството на Мазан са присъствали не повече от 15 души, сред които семействата на младоженците и останалите музиканти от "Klaxons".

Според близки до двойката локацията на сватбата никак не е случайна, защото родителите на Кийра имат имение точно в този регион, оценено на 3 милиона паунда.

"Кийра бе видимо развълнувана от случващото се", заяви един от гостите на тържеството.

След официалната част партито продължи в дома на родителите на младата актриса, който се намира само на 5 км от кметството на Мазан. Сред 50-те отбрани гости бяха забелязани актрисата Сиена Милър и дизайнерът Карл Лагерфелд.

* Сред най-запомнящите се досега роли в актива на Кийра Найтли са тези във филмите "Гордост и предразсъдъци" (2005 г.), "Изкупление" (2007 г.), "Опасен метод" (2011 г.) и Анна Каренина (2012 г.). През 2006 г. тя получава номинация за "Оскар" за главна женска роля точно за продукцията "Гордост и предразсъдъци".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти