Кои ще са новите лица?

Сиена Милър нашумя с филмите "Alfie" (2004) и "Factory Girl" (2006)
Снимка: Getty/Guliver

Все повече медии спрягат актьорите Сиена Милър и Том Стъридж (които са двойка в живота) за новите лица на британската модна къща "Бърбъри" ("Burberry").

Сгодените Милър (31 г.) и Стъридж (27 г.) най-вероятно ще застанат пред камерата като лица на колекцията за сезон есен/зима 2013 на лейбълa от Острова, основан през 1856 година.

Популярната английска двойка, сдобила се с първата си дъщеря Марлоу миналото лято, вече се е съгласила да участва в рекламната кампания, съобщава в. "Ню Йорк Пост" ("New York Post").

Очаква се новината да бъде потвърдена официално съвсем скоро. Милър и Стъридж (поддържащи връзка от 2011 г.) ще се присъединят към отбора на актрисата Ема Уотсън, супермодела Кейт Мос и 10-годишния син на Дейвид и Виктория Бекъм Ромео, които вече са позирали за "Бърбъри".

Всъщност Сиена Милър работи именно като модел преди да стане актриса, а в момента е и рекламно лице на парфюма "Orange" на немската марка "Хуго Бос" ("Hugo Boss").

"Нямам представа какви са новите модни тенденции, защото цялото ми внимание е насочено към моята дъщеря. Определено обичам модата, но в никакъв случай не съм обсебена от нея", допълва Сиена Милър, която имаше няколкогодишна връзка с колегата й Джъд Лоу.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти