Бижута от най-висока класа

Очакваме с интерес да видим превъплъщенията на Кери Мълиган (вляво) във "Великият Гетсби" и това на Кийра Найтли като Ана Каренина
Снимка: Getty/Guliver

Истински шедьоври от перли, диаманти и благородни метали стоят по съвършен начин върху новите героини на актрисите Кийра Найтли и Кери Мълиган.

Както писахме, първата от тях ще изиграе образа на руската аристократка Ана Каренина в едноименния филм, адаптиран по романа на Лев Толстой, чиято премиера е насрочена за 9 ноември 2012 г.

Разбира се, няма как да не споменем, че класата на Кийра не би била същата без великолепните колиета и обици на френската модна къща "Шанел" ("Chanel"), елегантно допълващи визията на нейната героиня.

"Изящната суета е неизменна част от живота на Ана Каренина, така че украшенията, любезно предoставени ни от творческия екип на "Шанел", бяха най-точният избор за моя персонаж", сподели актрисата, която е и лице на парфюма "Coco Mademoiselle" на въпросния прочут моден бранд.

Сега обаче се пренасяме на една също не по-малко бляскава снимачна площадка – тази на лентата "Великият Гетсби" ("The Great Gatsby"), но не онзи вариант от 1974 г. с участието на неземните Робърт Редфорд и Миа Фароу, а неговия едноименен римейк.

В главните роли сега ще видим Леонардо Ди Каприо и Кери Мълиган, австралиецът Баз Лурман пък е режисьор на филма. Очаква се същият да излезе на екран тази Коледа.

Но от женска гледна точка, ние ще отбележим, че аксесоарите на Кери за ролята й, пищно отрупани с диаманти и перли, са изработени от емблематичната американска бижутерийна компания "Тифани и Ко" ("Tiffany & Co.").

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти