Задайте си тези 5 въпроса, за да спрете прекомерното мислене и безпокойство

Прекаленото обмисляне е характерно за тревожния ум, който никога не спира да работи. Това състояние на съзнанието е много натоварващо психиката, защото ние всъщност никога не можем истински да се "изключим" и да си починем както трябва. 

Понякога единственият начин да намерим покой е да зададем правилните въпроси на своя „здрав разум“.

Ако сте нервни и тревожни, знаете как негативните мисли могат да превземат целия ни ден. Опасенията за това, какво може да се случи, какво е трябвало да се случи и как някой ни възприема е нещо твърде голямо за справяне.

Не е достатъчно обаче да търсим помощ от лекарства и терапия - понякога трябва да погледнем навътре в себе си и преодолеем това изцеждащо безпокойство. Все пак ние самите би трябвало да се познаваме най-добре.

Един от начините да стане това е да си зададем няколко въпроса, за да се изправим лице в лице с истината и да стигнем до дъното на проблема, където се крият нашите страхове.

Вижте в галерията кои са петте въпроса, които трябва да си зададем в моменти на прекалено обмисляне, тревожност и напрежение:

5 въпроса срещу прекомерно мислене и безпокойство

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол