Повече баланс и енергия след раждането: ето как го постигна Наталия от Natali's Beauty

Бременността и даването на нов живот е съкровен процес, който преобръща живота на жената. Заедно с промяната в динамиката на ежедневието своята трансформация прави и тялото.

След като роди, влогърката Наталия Такова от Natali's Beauty си постави за цел не просто да влезе обратно във форма, но и да промени живота си към един по-тонизиран и изпълнен с енергия ден. Благодарение на стриктен хранителен режим, минимум 10 000 крачки на ден, 30-минутни ежедневни интензивни тренировки и много постоянство, тя успя да промени тялото си до неузнаваемост.

Премахването на 12 кг телесна маса, 13 см в обиколката на талията и 9 см в обиколката на бедрото са само част от промените, които претърпя тя. Новата философия на хранене включва домашно приготвена качествена храна, чести похапвания (поне по 5 пъти дневно) и много физическа активност.

Както казва и самата Наталия: „Нямаме оправдание да не се движим достатъчно. Можем да ходим, когато ни е възможно, пеша или с велосипед на работа, а в почивните дни задължително да се наслаждаваме на природата и да си избираме различни маршрути“.

„В последния един месец работих върху това как да балансирам в живота си. Как да не съм на строга диета постоянно. Как да хапвам по нещо забранено, но да съумявам да изгоря излишните калории. И успях! За 5 месеца се чувствам много по-добре в кожата си. Всички усилия се възнаградиха“, споделя тя.

Повече за промяната вижте във видеото по-горе!

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти