Кой спорт е по-приятен с компания?

Кой спорт е по-приятен с компания?
Снимка: Thinkstock

Да тренира заедно с приятел може да се окаже много тонизиращо и приятно.

Освен, че ще си имаш компания, ще има и с кого да си говориш и евентуално да си помагаш, а времето ще литне неусетно и докато се усетиш, тренировката вече ще е приключила.

Предлагаме ви няколко вида спорт, които са подходящи да бъдат практикувани заедно с компания.

Катерене
Този спорт може да се практикува и самостоятелно, но е по-добре да имате партньор. Ще видите, че с него трябва да изградите невероятна комуникация, както и да му имате много доверие. Така не само ще поддържате добра фигура, но и ще заздравите приятелските си отношения или ще изградите нови.

Каране на колело
Това е чудесен спорт, който ще ви помогне хем да изваете хубави крака, хем да горите калории и в същото време да обикаляте на въздух, а не да седите затворени във фитнес залата. Когато имате приятел, който да кара колело редом до вас, ще може да изминете много по-голямо разстояние и дори да си направите малка вело-екскурзия.

Туризъм

По принцип нищо не ви пречи да тръгнете на поход сами, но ще е далеч по-безопасно и приятно, ако имате приятел, който да ви придружи. Екскурзиите заедно с близки хора ще ви дарят с невероятни спомени и ще ви заредят с много добро настроение.

Танци

Това вече е нещо, което е препоръчително да не правите сами вкъщи. Танците са най-добрият начин да разпуснете и едновременно с това да се погрижете за фигурата си и социалните си контакти. Не винаги става въпрос за дискотеки! Хванете няколко приятелки под ръка и отидете заедно на уроци по зумба или се запишете на спортни танци. Там ще се запознаете с още хора и със сигурност ще си прекарате много добре.

Ако беше зима, можеше да ви изброим още спортни дисциплини като ски и сноуборд, но тъй като е лято ще се ограничим до тези.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти