Как да съхраняваме хляба у дома?

хляб
Снимка: iStock

Истината е, че хлябът е във върховната си форма непосредствено след като се извади от фурната.

В момента, в който самунът започне бавно да се охлажда, качествата му започват да се влошават. Затова, ако печете хляб у дома, винаги е добре да предвидите той да бъде изяден, докато е най-вкусен. Това невинаги е възможно, затова съветите за съхранение са добре дошли. Те спокойно може да се прилагат и за хляб от магазина или от близката пекарна.

Вижте как правилно да съхранявате хляба в нашата галерия.

Към галерията >>>

Тема на месеца в Edna.bg

 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти