Как да спите сладко, сладко като бебе?

Как да спите сладко, сладко като бебе?
Снимка: Dormeo

Позната ли ви е следната ситуация: прибирате се уморени от натоварения ден, взимате си топъл душ, хапвате нещо набързо и с нетърпение се пъхате в леглото, с единственото желание да си поспите сладко. И тук плановете ви претърпяват пълен провал.

Започва се едно безкрайно въртене, не можете да си намерите удобно място, заспивате, събуждате се, а на сутринта се чувствате още по-изтощени…

Всъщност, не са малко хората, които имат проблеми със съня. И в никакъв случай не бива да подценявате сериозността на недоспиването и лошия сън! Защото тялото ни се нуждае от качествена почивка, за да бъдем здрави, свежи и енергични.

Дори редица проучвания доказват, че пълноценният сън е гаранция за жизненост и дълголетие.

А, що се отнася до причините за безсънието и неспокойните нощи, те са много. Лошо хранене, прекаляване с кофеин, стрес, липса на физическа активност… Но най-често проблемите със съня са причинени от неудобното легло.

Износените матраци, канапетата и разтегателните дивани не осигуряват нужния комфорт и опора, не се адаптират към тялото и съответно спим неспокойно, събуждаме се схванати и най-лошото – чувстваме се недостатъчно отпочинали. Това се отразява зле на работата, настроението, концентрацията и на живота ни като цяло.

И тук вероятно всеки си казва, че добрите матраци не са евтини и не може да отдели нужните средства, за да си осигури качествен сън. Е, ние пък ще ви кажем, че има супер икономично решение, с което ще спите сладко като бебе. Трябва ви само топ-матракът "Риню" на "Дормео", който можете да видите ето ТУК.

С топ-матрак Риню превръщате канапето, стария матрак или дивана в истинско царство на сънищата. Той е направен от 100% мемори пяна, която се адаптира към тялото, осигурява опора на гръбнака, намалява болките в раменете, гърба и ханша. Предотвратява натрупването на прахови акари, което е чудесно за хората, страдащи от алергии.

Освен това е гаранция за изключителна мекота, комфорт и топлина за студените зимни нощи.

Голямо предимство е и, че можете да пренасяте матрака от едно легло на друго. Така че, където и да се намирате, винаги ще имате едно чудесно и удобно място за сън.

Струва ви е прекалено хубаво, за да е истина? Е, имате цели 30 дни тест период, през който сами да се убедите в предимствата на топ-матрака "Риню".

И понеже вече няма да се налага да броите овчици, за да заспите, ако поръчате до 04.11.2012, "Дормео" ще ви подари една плюшена, която да си гушкате.

И това не е всичко! За още по-комфортни и спокойни нощи топ-матракът "Риню" е в комплект с възглавница от 100% мемори пяна. Така че побързайте, вземете перфектното решение за сладки сънища от ТУК още сега!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти