Играй и спечели: ослепителна усмивка само за 7 дни

Играй и спечели: ослепителна усмивка само за 7 дни
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Зъбки, бели като гъбки, ама друг път... Всички си мечтаем за ослепителна усмивка, но реалността е, че понякога зъбите ни са с няколко тона по-жълти, отколкото ни се иска.

Най-силно това си личи, когато се погледнем на снимки, особено ако искаме да си направим перфектното селфи. Какво се оказва – можем да се гримираме и да оправим косата си за няколко минути, но зъбите няма как да избелим с магическа пръчка...

Като потърсим решение на този проблем, какво намираме? Съвети да откажем цигарите, да спрем кафето, чая, дори и виното, да отидем на зъболекар, да чистим зъбен камък и какво ли още не... Все едни такива неприятни неща, че и без обещание за бърз резултат.

За щастие обаче вече се предлагат далеч по-лесни, приятни и бързи решения, а именно – подходящи пасти за зъби и ленти за избелване!

Janina Ultra White са клинично тествани продукти, които успешно премахват петна от чай, кафе, никотин и вино, а лентите им за зъби са способни да направят усмивката ви блестяща само за 7 дни при това без чувствителност и в една лесна и приятна процедура отнемаща само 30 минути.

Пастите за зъби Janina Ultra White с уникалната им супер-ниско абразвна формула включваща натурални ензими, течен емайл, ксилитол и др., ги правят подходящи дори и за хора с чувствителни зъби.

Серията включва четири вида пасти за избелване при чувствителни зъби, избелване при нарушен емайл, за интензивно избелване и премахване на петна, както и за избелване и реминализация на зъбите в 1 smiley

Освен, че имат избелващо действие с видим ефект, иновативната им формула оказва цялостна грижа за здравето на зъбите

Най-важното в пастите за зъби и ленти Janina Ultra White e, че те не съдържат абразиви и хидроген пероксид, които в повече от 0.1 % е не само забранен от ЕС, но е и опасен за здравето.

Продуктите на марката разчитат изцяло на натурални ензими от много вкусни плодове.

Всичко това значи, че можете спокойно да ги ползвате всеки ден, тъй като са напълно безвредни.

Затова продуктите са марка номер 1 за натурално и безопасно избелване на зъби, създадена в Лондон и клинично доказана от 1994 г. насам.

Продуктите на Janina Ultra White обещават, че повече няма да се притеснявате да се усмихнете широко и ще греете с блестяща усмивка през предстоящите коледни и новогодишни празници.

Даваме ви възможност сами да се убедите в това!

<<<Скъпи читатели, играта бе до 27.11.2015 г. и вече победителите са изтеглени, можете да ги видите ТУК! >>>

Четирима късметлии ще спечелят по една паста за зъби Janina Ultra White. Всичко, което е нужно да направите, е да изпратите имейл до ednaigra@netinfocompany.bg с отговор на въпроса „Ензимите на кои два плода са използвани в пастите и ленти за зъби Janina Ultra White?“

Жокер търсете тук: www.janinaultrawhite.bg

Освен отговора си, напишете ни и име и фамилия, вашите години (в играта могат да участват само пълнолетни лица), град и телефон за връзка.

В петък (27.11) на сайта Edna.bg ще бъдат обявени четиримата късметлии, които печелят по една паста за зъби Janina Ultra White!

Успех на всички!

За да спечелите една от четирите пасти за зъби Janina Ultra White, трябва да изпълните следните условия*:

1. В електронно писмо до адрес: ednaigra@netinfocompany.bg, озаглавено "Игра", изпратете верен отговор на въпроса: “„Ензимите на кои два плода са използвани в патентования избелващ Bromaine complex на пасти и ленти за зъби Janina Ultra White?”

2. Освен отговора си, напишете трите си имена, възраст (над 18 г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.

3. Изпратете вашите писма до 11:59 часа на 27.11 (петък) 2015 година.

* Периодът на играта е от 23.11.2015 г. до 27.11.2015 г. Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 13 часа на 27.11.2015 г. В лотарията участват читатели, дали верен отговор на зададения въпрос и изпълнили коректно условията на играта. Имената на печелившите се обявяват чрез статия в Edna.bg. както и на официалната “Фейсбук“ страница на сайта. Всеки един от победителите печели 1 бр. паста за зъби Janina Ultra White. Представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с тях непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Организаторът си запазва правото при невъзможност на участниците да получат своята награда, да избере нови победители. Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото си да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти