Играй и спечели масажиращ матрак от ново поколение с Edna.bg

d
Снимка: tvboutique.bg

Човешкият организъм се нуждае от няколко съвсем малки и простички неща, за да живее добре и да бъде здрав.

Най-важното от тях без съмнение е качественият сън. 

Правилната почивка на тялото спомага за по-добра памет, по-дълъг и по-добър живот, намаляване на възпаленията, увеличаване на продуктивността, повишено внимание, здравословно тегло, по-малко стрес, превенция от депресивни състояния.

Затова е много важно матракът, на който спим, да бъде първокласен - да отговаря на всички потребности на тялото ни, за да отпочива отлично през нощта.

Edna.bg винаги е давала съвети на читателите си за здравословен начин на живот и е заставала твърдо "За" ползите на качествената храна, сън, спорт върху организма ни.

Затова днес ви поднасяме новата ни изненада, новото предизвикателство: новата игра на Edna.bg!

От днес до края на седмицата ви даваме възможност да играете за спечелването на една прекрасна награда, която ще ви гарантира спокоен, качествен и здрав сън: масажиращият матрак от ново поколение GreenFabric "Събуди се здрав!"

И то в размер по ваш избор, спрямо вашето легло у дома. (вижте общите условия във формата за участие по-долу)

d
Снимка: tvboutique.bg

За този иновативен матрак можем да ви разкажем много: той е масажиращ, с две лица, подходящ както за лятото, така и за зимата.

Матракът не е нито твърд, нито мек, като оказва най-подходящата подкрепа за гръбнака.

Ортопедичното ядро от хиляди въздушни камери спомага за баланс на въздушното налягане, моделиращо се по S-образните извивки на тялото.

Новото поколение подгряваща термосистема е инсталирана в зимната страна на матрака. Лятната страна на матрака e изработена от висококачествен плат с екстракт от лавандула с гарантирано дълъг ефект на въздействие.

Височината на матрака 22 см, включваща 2 броя гофрирана HR пяна, осъществяваща комфорт и удобство за всяко тяло.

Висококачественото ядро с голяма плътност 30/30 SONNOCEL е изградено от полиуретанова пяна.

Осемте броя вградени масажиращи апарата се управляват от дистанционно с множество масажни програми, зонови масажи и вибрационни точкови масажи.

d
Снимка: tvboutique.bg

Италианската мериносова вълна Aloe Vera е обработена по технология, запазваща кухината на вълнения косъм - съдържащ въздух и ланолин.

Матракът е антибактериален и антиалергичен, изработен от луксозен профилиран 3D плат отстрани, създаващ проветривост и непозволяващ задържането на влага, бактерии и акари. Подходящ за страдащи от алергии или астматични заболявания.

За да участвате в надпреварвата, е необходимо единствено да попълните тази форма за участие и да отговорите правилно на зададения за матрака GreenFabric "Събуди се здрав!" въпрос:

Големият победител в играта ще бъде изтеглен на лотариен принцип на 13.11. 2017 (понеделник) и ще бъде обявен чрез статия тук, в Edna.bg, в рамките на същия ден.

Освен голямата награда, 5 участника ще спечелят и по една поощрителна награда: ортопедична възглавница с ароматерапевтичен ефект.

По пътя към здравословния и качествен сън, ви пожелаваме успех и късмет в играта! Очакваме вашите правилни отговори във формата за участие по-горе.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти