HUVESEPT - препаратът, който ни пази от COVID-19

HUVESEPT
Снимка: HUVESEPT

Вече съществува препарат, който има сертификат да унищожава COVID-19 - вируса, който промени лицето на Земята. HUVESEPT е течен дезинфектант с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие. Прилага се за хигиенна дезинфекция на ръце, както и дезинфекция на повърхности и предмети, устойчиви на алкохол, включително такива, които влизат в контакт с храни за хора и животни. Подходящ е за прилагане в бита, в административни сгради, офиси, работни помещения, в здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни. 

Съставът на продукта напълно покрива изискванията на Световната здравна организация за ефективни дезинфектанти в борбата с COVID -19. Регистриран е съгласно българското законодателство в Министерство на здравеопазването с регистрационен номер: 2789-1/29.05.2020

HUVESEPT е течност, която гарантира отличното вирусоцидно действие на продукта. За разлика от гел дезинфектантите прониква до всички пори на кожата.

При производството на гел дезинфектанти, наличието на гел съставки ограничава количеството на биоциди в продукта, затова те имат предимно бактерицидно действие. В състава на HUVESEPT е включен етилов алкохол, активен кислород (водороден пероксид), глицерин и аромат.

Ефективността на дезинфектанта се измерва по наличието на спирт, съгласно неговите тегловни проценти.

HUVESEPT е с гарантирано съдържание на етилов спирт от минимум 70 тегловни %, които се равняват на минимум 85 обемни %. На етикетите на голяма част от дезинфектантите на пазара е изписано %-но съдържание на етилов алкохол, без да се пояснява дали тези проценти са обемни или тегловни.

Етиловият алкохол в HUVESEPT е с най-високо качество, без наличие на метил-етил кетони, метанол и денатониум бензоат, вредни за здравето на човека. Много често при останалите масово предлагани дезинфектанти на пазара има наличие на вредни денатуранти, който много лесно се адсорбира от кожата на човека, или се вдишва при употреба на дезинфектанта.

Попадайки в организма на човека дори и в малки количества, които постепенно се натрупват в организма и водят до отравяния, повреда на зрението и до необратими последици за здравето.

Наличието на водороден пероксид - носител на активен кислород в HUVESEPT обуславя неговото изключително бързо дезинфекциращо действие в интервал от 30 секунди, докато дезинфектанти, базирани само на етилов алкохол, имат вирусоцидно действие едва след 120 секунди. 

Бавно настъпващия виросоциден ефект при употребата на дезинфектанти на основата на спирт с концентрация под 70 гр. / 100 гр, изисква допълнително третиране на ръцете и повърхностите, за да останат влажни в продължение на 120 секунди. Така са необходими двукратно или трикратно по-големи дози от препоръчваните. Тази значителна „подробност“ не се афишира от производителите, ето защо обикновенно хората извършват еднократно третиране с дезинфектанта, което не води до желаната ефективна дезинфекция. Реално ефективна дезинфекция с подобни продукти предлагани на „достъпни цени“ излиза многократно по-скъпо и негарантира нужната защита, за разлика от бързо действащите дезинфектанти като HUVESEPT. 

Висококачествения спирт в концентрация от минимум 70 гр/100 гр. в HUVESEPT и добавения към него втори биоцид – водороден пероксид, носител на  активен кислород убиват изключително бързо COVID-19, унищожавайки РНК обвивката на същинския вирус, само с еднократно третиране.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти