4 хранителни съставки, които те карат да огладняваш повече и атакуват мозъка ти

бърза храна
Снимка: iStock

Някои от ханите, които купуваме най-често, съдържат много вредни добавки. Това означава, че те са били променени по начини, които всъщност ви правят по-гладни и вредят на мозъка ви, за да влошат хранителните ви навици.

Диетолозите напомнят винаги да четем етикетите на храните. Разбира се, не е нужно да избягвате напълно определени добавки. Но умереността винаги е най-добрият избор.

Ето кои са 4-те хранителни съставки, които ви правят по-гладни:

4 хранителни съставки, които те карат да огладняваш повече и атакуват мозъка ти

Какво да консумирате вместо това?

Направете полифенолите свой най-добър приятел. Полифенолите са вид микроелементи, които имат благоприятни за здравето свойства. Те са важни за изчистването на нашите кръвни потоци и токсини и са ключови за контролиране на глада и желанието за нездравословни храни, пълни с добавки.

Ето някои храни с високо съдържание на полифенол: авокадо, горски плодове, броколи, череши, люти чушки, цитрусови плодове, кафе, ленено семе, тъмен шоколад, чесън, бобови растения, манго, ядки, маслини, лук, риган, тиква, спанак, зелен чай

Полифенолите също могат да намалят и контролират нивата на кръвната ви захар. Така че, ако искате да промените диетата си и да се храните по-питателно, увеличаването на приема им е отличен начин да започнете.

Не яжте хляб в комбинация с тези храни

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти