„Никога и заникъде не съм бързала“: 105-годишна жена разкрива тайната на дълголетието

Жена на 105 години от Турция разкрива тайната на дълголетието си. Оказва се изключително проста:

„Вечер пия по няколко чаши вино. А също така никога и за никъде не съм бързала“, казва дамата.

Сега погледнете към себе си. Има ли момент днес, в който не сте бързали. А вчера? А в живота ви като цяло?

Превърнали бързането в навик, сме превърнали в навик и състоянието на стрес, на тревожност. Тази 105-годишна жена вероятно има невероятен късмет. Вероятно. Но бързането, бързото правене на нещата, непрекъснатото състезание с нас самите, с времето ни, с живота, не ни ли прави затворници?

Направете си експеримент. Решете за себе си, че поне един ден ще спрете да гледате часовника и да изчислявате непрекъснато времето, с което разполагате за едно или друго нещо. Просто организирайте нещата по-добре предварително. Не е толкова трудно. Направите ли го, ще забележите нещо много интересно. Животът ви постепенно ще започне да става много по-съзнателен.

Ще станете противник на суетата. Впрочем, ще я елиминирате без усилие. Ще започнете да си спомняте неща, които в хаоса и бързането непрекъснато си ви се изплъзвали. Ще започнете да забелязвате детайлите. Стресът прогресивно ще намалее. А кой знае, може и да доживеете до 105 години…

Обърнете внимание и на храненето си. За да живеете по-дълго и да сте здрави, трябва да се придържате към здравословно меню. Изхвърлете всички полуфабрикати и преработени храни от своето дневно хранене. Старайте се да консумирате простички, но полезни храни. Не смесвайте много продукти. Колкото по-леки са ястията, толкова по-добре.

Насочете се към най-полезното на трапезата. А кое е то? Вижте в галерията ни храните за дълголетие, които ще ви пазят в добра форма много години!

Храните за дълголетие, които ще ви пазят в добра форма много години

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти