Животът на разведената жена

Хората очакват, че животът на разведената жена е предимно забавен без особени отговорности или трудности. Как точно седят нещата ни обяснява Ася в новото видео от канала на Mamma Mia

Какви са ви вариантите, когато сте разведена. Да излезете с някоя друга  разведена или да слушате безкрайните оплаквания на приятелките си от мъжете им.

Понякога може изглежда адски забавно да си разведена – правиш си каквото искаш, взимаш каквито решения искаш. Имаш си куче, защото е възможно мъжът, с когото си  да не иска да имате куче.

Но истината не е точно такава, защото трябва да заведеш децата на градина, да ги вземеш от спорт, да ги пуснеш на екскурзия, да намериш пари за тази екскурзия.

Животът на разведената жена не е толкова забавен колкото ви се струва. Всичко става още по-трудно, когато се  опитате да си намерите мъж - идва въпросът къде да го търсите. Ако го намерите случайно, започвате да търсите възможност да намерите време да се видите с този мъж.

После трябва да намерите на кого да оставите децата, защото не е необходимо, даже  е препоръчително да не познават всичките ви гаджета. В такива ситуации е хубаво ако разполагате с 2-3 разведени приятелки, с които да споделяте „мъките си“.

И най-важното, ако новата любов не избяга от всичко, което ви заобикаля – значи сте намерили правилния човек.

Всички страни на живота на разведената жена – гледайте във видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти