Включи се в новата Инстаграм игра на Edna.bg и спечели Вълшебна книжка за родители и деца

ф
Снимка: Edna.bg

Преди време ви разказахме за Вълшебната книжка за родители и деца, чийто създател е Светла Иванова - певица, йога инструктор и автор в сайта.

Всичко за активната и интерактивна приказка, която е създадена специално,  за да помогне на децата да усетят ползите от движението заедно със своите родители, можете да си припомните ТУК.

А сега е време и да ви споделим и Edna от новите ни изненади за вас, читателите на Edna.bg.

От днес до 24.01 (сряда) имате възможност да се включите в новата Инстаграм игра на Edna.bg:

 

НОВАТА ИНСТАГРАМ ИГРА НА EDNA.BG 🔝🔝🔝❤️❤️❤️ Играй и спечели Вълшебна книжка за твоето семейство: практикувай йога и играй с децата, чийто автор е певицата и йога инструктор Светла Иванова. 🎤🧘🏻‍♀️@svetlaivanova_official 😘Напиши ни като коментар под тези снимки твоето мнение по темата "Защо е важно родителите и децата да правят йога заедно?". 🧘🏻‍♀️ Не забравяй да последваш и тагнеш @ednabgofficial На лотариен принцип 3-ма от вас ще спечелят по 1 брой от Вълшебната книжка, както и диск и карти, свързани с игрите и песничките от книжката. 🤩 Играта продължава от 17.01 до 24.01. Победителите ще обявим с пост тук, в официалната Инстаграм страница на @ednabgofficial на 25.01 (четвъртък) #instaday #instadaily #game #yoga #kids #parents #healthylifestyle #book ☺️

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on

Всички условия на играта са описани в Инстаграм поста в нашия официален профил там - @ednabgofficial.

Открийте ни в Инстаграм, последвайте ни и се включете в играта. Трима късметлии ще спечелят по една Вълшебна книжка за своите семейства, както и специален диск с песничките от книжката и комплект карти за игрите. Пожелаваме ви успех и късмет!

За повече информация за Вълшебната книжка и как да практикувате йогата за родители и деца, описана в нея - намерете ТУК, ТУК и ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти