Трябва ли тийнейджърките да носят грим, когато са на училище?

С грим на училище? За или против? 

Тази тема винаги буди много коментари и отговорът няма как да бъде еднозначен. Според почти всяко 13-годишно момиче, тя вече е достатъчно голяма и има право на свои гримове като начин на себеизразяване, а според всеки по-консервативен родител пък, гримът е нещо ненужно и първият „сблъсък“ с него трябва да се случи едва на абитуриентския бал.

Този въпрос е акцент и в новото видео на Наталия от Natali’s Beauty, чиито спeциални гости тази седмица са победителките в последния сезон на “X factor”, групата 4Magic. Освен че разкриват подробности за дебютната си песен „Together” и видеоклипа към нея, талантливите Елия, Елеонора, Валентина и Никол разказват и за разликата между сценичния грим и този, на който залагат в ежедневието си.

За чаровната Елеонора топ 3 продуктите, без които не може в ежедневието, са nude червилата, очната линия и спиралата, докато Никол залага на сенки за очи в естествени гами, лек фон дьо тен и молив за вежди. За Валентина пък най-важните неща за естествена визия са CC кремът, безцветният балсам за устни, спиралата и любимите на всички момичета хайлайтъри. Именно те са и особено важни за Елия, която, освен тях, в ежедневието си използва и лека пудра, коректор, спирала и сенки в естествен цвят.

Кои още са козметичните продукти, без които не могат и как според тях е нормално да изглежда едно 15-годишно момиче в ежедневието си – вижте във видеото!

[img original]32851035[/img

 

Още за тийнейджърите: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти