Какъв да стана като порасна

Имате ли работни места за феи
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Списъкът с професиите, които ще минат през съзнанието на вашето дете, докато расте, може да се окаже километричен и това е съвсем в реда на нещата, имайки предвид невръстната му възраст.

Така че сега е времето то да бъде космонавт, президент, приказен герой или изтъкнат учен, забавлявайки се, докато лека полека не дойде времето, в което ще дебатирате доста по-сериозно върху тези теми.

Малки кариеристи
Училището и образованието са първата основа, която изгражда знания, помагащи ни в бъдещия професионален опит. Ако и вашият мъник вече е ученик, съвсем открито може да споделите, че както той всеки ден ходи на училище, за да натрупа нови знания, по същия начин пък възрастните хора отиват на работа, за да осигурят финансова сигурност на своите семейства.

Чрез тези разяснения малчуганът вкъщи ще разбере, че всяка възраст носи своите отговорности и правила, които е редно да се спазват, за да бъдат постигнати добри резултати.

Кой съм аз
Не разделяйте прекалено бързо крехкото детско съзнание от неговите наивни представи за света. Мъниците имат нужда от мечти и каквито и невъзможни професии да искат да практикуват ги окуражавайте, за да свързват работата с нещо приятно и дори магическо, а израствайки те сами ще се разделят с тези си илюзорни възприятия за обкръжаващия ги свят.

Едно по едно
Понякога хлапето у дома може да иска да се постави на ваше място и ходенето на работа да му се стори далеч по-интересно занимание от часовете в училище. В такъв случай седнете на четири очи и спокойно му разяснете, че и този период ще настъпи в неговия живот, но дотогава то трябва да натрупа достатъчно знания в класната стая, за да може да ги използва в бъдещата си професия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти