Специално

Коледа е най-вълнуващият празник за децата - подарете им топлина и уют

малко зайче
Снимка: Малко зайче

Времето до един от най-светлите и семейни празници Коледа намалява всеки ден. Успяхте ли вече да се подготвите с подаръците за близките?

Подаръците са най-вълнуващи за най-малките. Децата обичат подаръците, защото с тях разбират, че са значими, обичани и са били послушни цяла година. А що се отнася до нас, възрастните, почти винаги изпадаме в ситуация на трескаво търсене на детски коледни подаръци непосредствено преди празниците. Не оставяйте за последния момент покупките на детски коледни подаръци, защото не само, че ще се изнервите, но и има огромен шанс да не намерите това, което търсите.

А ако още не знаете какво търсите ще ви подскажем. Персонализираните подаръци за бебета и деца са чудесна идея, защото показват лично отношение и внимание, а и карат получателя им да се почувства истински специален. Една такава оригинална находка са персонализираните одеялца и хавлийки за баня от Малко зайче.

малко зайче
Снимка: Малко зайче

Сънят заема най-голямата част от ежедневието на новородените. Повечето новородени спят между 13 и 16 часа на денонощие. Добрият сън е важен както за бебетата, така и за родителите, особено в първите месеци, когато все още свикваме с новото човече вкъщи. Затова е изключително важно да им създадем приятни и уютни условия за сън.

Бебешките одеялца са меки и леки, създадени специално за малките зайчета. Може да изберете от два дизайна одеялца – със звездички в розов и син цвят или по-изчистени с мечета за момиченцата и с ракети за момченцата. От Малко зайче са се погрижили за цялостния външен вид на подаръка и го изпращат красиво опакован – готов да го сложите под елхата. Може да разгледате повече и да поръчате директно от сайта на Малко зайче.

малко зайче
Снимка: Малко зайче

Къпането не е по-маловажно от съня за децата. От Малко зайче специално са подготвили персонализирани детски хавлийки за по-големите дечица. С порастването на децата къпането става все по-забавно, а важна част от него е подсушаването на кожата. Хавлийката е с размер 100х100см, обшита с розов или син кант, и е изработена от 100% памук, за да може да се ползва по-дълго. За по-големите деца това е и чудесен начин да свикват визуално с изписването на тяхното име. Може да изберете от десетки дизайни. Разгледайте всички тук.

малко зайче
Снимка: Малко зайче

В сайта на Малко зайче може да откриете още много идеи за подаръци и не само за Коледа – ръчно бродирани бебешки визитки, еднакви тениски за цялото семейство, кърпи за погача, пътеки за прощъпулник , кърпи за кръщене, еко чанти и персонализирани раници.

На какъвто и подарък да се спрете, важното е да си прекарате добре и да не преяждате на Коледа.

Малко зайче
Снимка: Малко зайче

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти