"Индиго децата" - поколението на бъдещето

Счита се, че "индиго децата" са представители на по-висше състояние на човешката еволюция
Снимка: Thinkstock

Освен по раса, религия и народност, хората се различават и според оттенъка на тяхната аура. Аурата е енергийно поле, което макар и невидимо с просто око, съществува около всеки човек и има овална форма. Тя отразява както духовната енергия на тялото, така също здравето, емоционалното и психическо състояние на индивида. Децата, чиято аура има подобен на индиго цвят, се наричат с обобщения псевдонаучен термин "индиго деца".

Първите опити за фотографиране на аурата са правени в началото на миналия век от Никола Тесла, а след това и от руските изследователи - съпрузите Кирлиан. Седем десетилетия по-късно са създадени специални аура камери, които заснемат не само енергийното поле около човешкото тяло, но  и промените, които настъпват в него под влияние на околната среда и начина на живот.

Смята се, че "индиго децата" са представители на по-висше състояние на човешката еволюция, което се свързва със силно развита интуиция и паранормални качества.

Те притежават способността да усещат мислите и чувствата на околните, разпознават изречената лъжа и истина. Предполага се, че имат също телепатични заложби и че тези техни дарби са извънземни, придобити от Космоса.

"Индиго децата" са много емоционални същества с ясно чувство за самоопределяне и силно усещане, че трябва да променят света. Отличават се със здравата си воля, независимия си начин на мислене, като предпочитат сами да управляват съдбата и живота си, а не да се ръководят от чуждото мнение.

Тяхното светоусещане е уникално по рода си. Те никога не биха направили даденa постъпка с идеята да се впишат в обществото. "Индиго генерацията" се характеризира с мъдрост и обширни познания, отвъд възрастта им. Начинът им на говорене и разсъждаване, както и техните действия наподобяват тези на възрастен човек с богат опит и множество преживявания.

"Индиго поколението" е различно и неговата неповторимост се усеща от обикновените деца и възрастните. Често медиците ги диагностицират като пациенти с хиперактивно разстройство, с дефицит на вниманието, обсесивно-компулсивно разстройство, дислексия и затруднения в обучението. Наблюдава се тенденция, че в обкръжение от хора, немислещи по техния начин, стават необщителни.

Повечето сред тях имат изострено чувство за справедливост и не търпят измама, манипулация, некоректно поведение и власт. Склонни са към депресия, безсъние и натрапчиви кошмари. Често пресилено драматизират и изживяват по-емоционално разочарованията.

Въпреки това са изключително енергични индивиди, нуждаещи се от движение, за да ги държи по-добре фокусирани. Не обичат да стоят седнали на едно място, освен ако не го намират за наложително и ползотворно.

Склонността им към хранителни алергии и неблагоприятното влияние на токсините в околната среда отслабва имунитета на организма им. Необходимо е да се научат как да поддържат баланс в живота си и да се предпазват от честите физически неразположения.

Когато са заобиколени от много негативни емоции, гняв, шумни и оживени места, "децата индиго" стават дисбалансирани и интровертни, трудно комуникират и споделят.

Ако вие, като възрастен или родител, сте наясно, че детето срещу вас е представител на тази категория, много по-лесно ще се справите при общуването с такъв малчуган. Те имат нужда да усещат, че не са сами, защото в противен случай изпитват чувство на изолация, неудовлетвореност, непринадлежност към семейство, общество, култура, занимания, дори свят.

Не рядко болшинството от хора не подозират, че тяхното собствено дете притежава "индиго" белега. Въпреки че се усещат по-специални, тези малчугани никога не са знаели конкретната причина защо са различни от другите.

Най-правилният подход в този случай е уникалността на детето да бъде възприета и то да бъде оставено да развива свръхестествените си заложби.

Често родителите си задават въпроса дали децата им имат данни, за да бъдат отнесени към тази група и съответно има ли специалисти, които се занимават с техните потребности.

На първо място това са напълно нормални малчугани и не трябва да им се приписват излишни тревоги относно здравословното им състояние. Да си по-чувствителен и сетивен не е болест. От друга страна съществуват фондации и организации, които са посветили дейността си в тази насока.

Преди всичко обаче на "индиго децата" не бива да се гледа като на представители от друго измерение. С тях трябва да се отнасяме като с обикновени хлапета, защото в противен случай им предаваме прекалено всемогъщи способности, което няма да се отрази благоприятно на тяхната чувствителна натура.

С достатъчно усилия, добра комуникация и прекарано време заедно, най-правилно научаваме как да комуникираме със съответното дете, както и как да разбираме желанията му по-успешно. Така чрез подходящите методи и грижи от ваша страна, малките ще сътворяват живота си по-спокойни и щастливи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти