Преди да сложите обици върху детските уши

Детето с перлената обица
Снимка: netinfo

Дебатът по този въпрос е по-стар и от Хеопсовата пирамида, но в крайна сметка вие като родители сте тези, които трябва да решите кога искате да продупчите ушите на вашите момиченца.

Разбира се има разни безумни желания да се поставят обици на 3- или 6-месечни бебета, което въобще няма да коментираме. Съветът ни е да изчакате бебето да навърши поне годинка и половина или две, за да му бъдат поставени обички.

Избор на екип
Спрете се на място и човек, за който знаете и сте осведомени от доверен източник, че има опит с дупченето на детски уши, а безупречната хигиена на студиото или козметичния салон е задължителна точка от плана за действие.

Все пак новата обстановка може да изплаши малчугана, затова стойте плътно до него и му разказвайте ведри истории, докато трае мимолетната интервенция. Добър и работещ метод е да му обещаете страхотно лакомство или разходка до любимо кътче след като се сдобие с чисто новия чифт обици върху ушите си (но само да не пропуснете да изпълните вашата закана).

Избор на материали
Най-надеждните материали за първите в живота обици на момиченцето ви са хирургическа стомана или 14-каратово злато, така че се придържайте към тези метали, за да не предизвикате алергични реакции. Стигне ли се до този развой на събитията, веднага тичайте към педиатъра, който ще поеме щафетата оттам нататък.

Не е болка за умиране
И все пак, ако не сте обсебени детето ви да има обици от невръстна възраст е най-добре да изчакате, докато поотрасне и само вземе решение относно съдбата за външния вид на своите уши, а до тогава може да му купите и лепящи обици, които се продават в безброй разновидности и са къде, къде по-безопасен вариант по пътя кум суетата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти