Създадено за Lilly Drogerie

5 продукта (на страхотна цена) за начинаещите родители и нетърпеливите бебета

5 продукта (на страхотна цена) за начинаещите родители и нетърпеливите бебета
Снимка: iStock/Getty Images

Най-дългите девет месеца вече са зад гърба ви и сте готови за игри и хиляди целувки на малки пухкави крачета.

Всеки опитен родител обаче ще ви каже, че най-много от времето си с бебето ще прекарвате в преобуване, къпане и пак преобуване.

За щастие, имате няколко месеца да се превърнете в експерт в преобуването преди бебето да стане нетърпеливо.

В помощ на начинаещите родители и нетърпеливите бебета подбрахме няколко страхотни продукта на изгодна цена от серията Mamma&Baby на Lilly Drogerie. Козметиката от серията има лека формула, обогатена с полезни вещества. А липсата на консерванти и оцветители прави продуктите подходящи и за всекидневна употреба.

a
Снимка: iStock/Getty Images

Мокри кърпички, защото дори едночасова разходка в парка не може да премине спокойно без тях. Благодарение на нежната си текстура и специално разработената формулата, мокрите кърпички MAMMA&BABY са идеални както за кожата на вашето бебе при всяка смяна на пелени, така и за почистване на бебешките ръце и крака. Кремообразната емулсия успокоява бебешката чувствителна кожа и я предпазва от изсушаване.

a
Снимка: Lilly Drogerie

След разходката в парка идва време и за поредната смяна на пелени. Дори и да имате един от онези красиви скринове, предназначени специално за преповиване на бебета, опитът показва, че ще ги преобувате на леглото, дивана, дори на пейка в парка, но не и там. Ето защо на помощ идват еднократните постелки за преповиване. Горната им страна е мека и силно абсорбираща, докато долната страна предотвратява протичане. Те са компактни и може да ги носите навсякъде със себе си.

a
Снимка: Lilly Drogerie

При пелените най-важен е правилният размер, затова не се презапасявайте. MAMMA&BABY пелени премиум спийд драй се предлагат в размери за деца от 3 до 20 килограма. Та са със SPEED DRY технология за пълно усещане за сухота, дори до 12 часа. Еластичните ленти осигуряват лесно прилепване и свободно движение на бебето.

a
Снимка: Lilly Drogerie

Идва ред и за любимото забавление – къпането с MAMMA&BABY 2В1 Бебешки шампоан и душ гел. Той е без сапун, специално за нежната бебешка кожа и коса с формула нежна за очите. Прави косата чиста и мека и оставя кожата подхранена. С алое вера за овлажняване и D-пантенол за блясък и еластичност.

a
Снимка: Lilly Drogerie

А за да остане бебешката кожа все така нежна - MAMMA&BABY Олио бебешко с бадемово масло и ценни растителни масла осигурява дългосрочна хидратация. Успокоява чувствителната бебешка кожа, оставяйки я мека и гладка. Подходящ e за ежедневна грижа.

a
Снимка: Lilly Drogerie

Защото вашето бебе има нужда от нежна грижа и много целувки!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти