Създадено за Мебели Виденов

Топ идеи за кухненско обзавеждане – сервирани тук и сега и гарнирани с изненада

Топ идеи за кухненско обзавеждане – сервирани тук и сега и гарнирани с изненада
Снимка: Мебели Виденов

Ако трябва да изберем едно помещение в дома ни, което всеки използва по съвсем различен начин, то това е кухнята. Докато в банята е логично да се къпем, в хола да разпускаме, а в спалнята да…спим, то кухнята се ползва за съвсем различни неща от различните хора. Може ежедневно да стоим там, ако обичаме да се вихрим в приготвянето на ястия и помещението буквално да „ври и кипи“ от идеите ни.

Възможно е да обичаме да пийваме леко вино със салата и да гледаме телевизия вечер, докато разпускаме. Тези, които спазват диети и режими, със сигурност гледат да не припарват там или, ако го направят, да видят снимкатата, закачена с магнит върху хладилника, която да ги мотивира да извадят само плодове от него. Има и друг вид хора – които ползват кухнята като офис или място за игра с децата.

Възможностите са много, но целта е една – всеки иска да има страхотна кухня, която да го предразполага към собствения му начин на живот. Казват, че отмъщението се сервира студено, но още повече ни харесва интерпретацията на Мебели Виденов – намаленията се сервират горещи! През целия месец април, може да се сдобиете с мечтаната кухня с до 40% остъпка. Вижте нашите вдъхновяващи идеи за кухненски интериор.

Когато практичността е от първостепенно значение

Ако наистина обичате да готвите, логично е идеите ви за кухнята да са съсредоточени преди всичко върху функционалността. За да бъде процесът на готвене безпроблемен, всеки елемент трябва да има предназначение и място, за да може да достигнете до всичко, което ви е необходимо, без да се замисляте. Ако помещението ви е просторно, съветваме ви и кухненските мебели да са такива. Много ни допадна Мирела, която придава естетика и уют с разнообразието на ефектните дървесни декори с добавен ефект.

д
Снимка: Мебели Виденов

На един истински шеф-готвач му трябват и множество прибори и кутии за съхранение, за да му бъде подредено и удобно. Идеални помощници открихме в лицето на този сет от 3 части и прибори за готвене в тренди керамичен принт.

Играйте с цветовете

Идеите за цветовете на кухнята имат съществена роля за външния вид и усещането за дизайна на кухнята. В кухнята трябва да има живи цветове, които подтикват към енергичност. Особено много харесваме жълтия цвят, тъй като излъчва топлина. Добавяйки го към обзавеждането, вие правите помещението по-закачливо. Кухня Киара успешно съчетава стил и дълбочина.

д
Снимка: Мебели Виденов

Добавете още слънчеви нюанси с разтегателния диван Арлекин, с който кухнята ви ще изглежда чувствително по-подредена и по-голяма - той разполага с 3 ракли за съхранение под всяка седалка и може да се трансформира в легло.

Почерпете идеи от Прованс и Южна Италия

Модерният дизайн на кухнята, обзаведена във френски стил, е насочен към създаване на спокойна и гостоприемна атмосфера със земни тонове и много текстури. Кухненските шкафове са минималичстични и съвременни, за да могат материалите да изпъкнат, но и за да се балансират традиционните елементи, а кухненските рафтове са отворени и с ранообразие от декорации. Кухня Мади А определено е нашето вдъхновение и синомим на Joie De Vivre (радостта от живота).

д
Снимка: Мебели Виденов

Декорирайте отворените шкафчета с кухненски красоти, които освен хубавия си външен вид, влизат и в употреба – като кошница и буркани за съхранение. Южна Италия отдавна е вдъхновение за кухните и предпочитан вариант заради цветните си плочки в характерни шарки.

Заложете на кухненски мебели в по-светли и неутрални цветове като Дарина, за да констрастират с цветните акценти по плочките. Съветваме ви да добавите и малко италиански стил към масата, като изберете подложки за съдове, както и специална кухненска пътека, която да завърши цялостния дух на помещението.

д
Снимка: Мебели Виденов

Отдайте се на въображението си и сами създайте перфектната кухня, спрямо личния ви стил. Сервирайте си настроение и изберете своите фаворити – в магазините на Мебели Виденов и на сайта им изборът е огромен – готови конфигурации, модулни кухни, аксесоари и мебели ви очакват да ги добавите към списъка си, за да направите дома си по-уютен, а живота – по-подреден.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти