Създадено за Мебели Виденов

Релаксирайте със стил – тапицираните спални са най-новият хит! Вижте предложенията ни

Релаксирайте със стил – тапицираните спални са най-новият хит! Вижте предложенията ни
Снимка: Мебели Виденов

Ако си търсите легло, което да внесе комфорт и класа в спалнята ви, вие просто трябва да притежавате тапицирано легло. Уверяваме ви, че в момента, в който го поставите в спалнята си, ще се чудите как досега сте живели без него и колко красота и стил внася то. Изглежда кралско, стои величествено, като единственият му минус е, че няма да ви се иска да ставате от него! Вижте идеи ни, за които ни вдъхновиха Мебели Виденов, за да откриете супер предложения за тапицирани спални, които са с феноменална външност и носят несравним уют.

Фокусирайте се върху тъканта

Едно от най-важните решения, които ще вземете, когато разглеждате за такъв тип спалня, е каква материя искате да има таблата. Възможностите ви могат да варират от меко кадифе или микрофибър до луксозен лен или изкуствена кожа. Просто помислете за вида усещане, което искате да изпитвате, когато се отпускате в леглото с хубава книга в ръка или с любимото си предаване по телевизията. След това помислете какъв цвят искате да бъде материалът. Искате ли той да съответства на останалата част от спалнята ви или да придаде цвят в иначе неутрална стая?

Ако си търсите бял цвят и кожа, препоръчваме ви Ливиана II.

Снимка: Мебели Виденов

Моделът е с впечатляваща визия и уникален комфорт. Тапицерията на спалнята е от пенополиуретан и здрава еко кожа с отлична еластичност и устойчивост на износване, позволяваща лесна поддръжка. Ако държите на кожа, но имате нужда от тъмен цвят и по-семпъл дизайн, то Дестива ще ви привлече с размера и комфорта, които предлага - гаранция за пълноценна почивка и релаксиращ сън. Тапицирана е с висококачествена еко кожа – устойчива на износване, с приятно мека на допир повърхност.

Снимка: Мебели Виденов

Определете детайлите, които търсите

Докато разглеждате за бъдещото си легло с тапицерия, може да забележите няколко малки детайли, които биха могли да направят едно легло по-различно от всички останали. Например някои легла предлагат възможности за съхранение с издърпващо се чекмедже, което е идеално за случаите, когато разполагате с ограничено пространство в спалнята си и трябва да вмъкнете решения за съхранение.

Ако искате много, ама много да си угодите на душата и тялото, то Кармела е точно за вас. Подматрачните основи са от пружинен пакет върху конструкция от висококачествена иглолистна дървесина и MDF плоскост с два моторни механизма с безжично дистанционно управление. Регулируемите зони са за глава, рамене и колене. Матраците са с пружинно ядро и система "pocketed springs", която осигурява 7-зоново адаптиране по формата на тялото – тоест независимо от начина, по който спите, гръбначният стълб е винаги в ергономична позиция. Кармела осигурява стабилна подкрепа на важните за тялото опорни точки, благодарение на оптималната си еластичност.

Снимка: Мебели Виденов

Спалня Хейла е идеална именно за съхранение. Тази боксспринг красавица разполага с четири чекмеджета, които се издърпват чрез колелца, които осигуряват допълнително място за съхранение на спално бельо и лични принадлежности. Максималният комфорт, който предлага, ще ви накара да се чувствате като в луксозен хотел, но в собствения си дом. Голямото легло е с включен матрак, носещата конструкция е стабилна, а дамаската е импрегнирана против акари и е антиалергична.

Снимка: Мебели Виденов

Други се фокусират повече върху детайлите на дизайна, отколкото върху практическите предложения. Някои от тях например имат тапицерия с копчета, а други създават шарка с тапицерията, например ромбове по таблата. И докато някои табли са прави, други са дъговидни или с причудливо навита горна част.

Спалня Ванета е точно за дамите, които търсят „кукленското“ излъчване на спалнята си. Освен интересните и приказни детайли, сме влюбени в цвета, който подхожда на всичко.

Снимка: Мебели Виденов

Спалня Аспен също има интересни детайли, но дизайнът ѝ е за много по-различен тип личности. Тя излъчва лукс и студенина (в хубавия смисъл на думата), които ще накарат спалнята да изглежда великолепно и като от картинка на 5-звезден хотел в Алпите.

Снимка: Мебели Виденов

Декорирайте със стил

Имайте предвид, че трябва да изберете дизайн, който най-добре отговаря на личните ви вкусове и на стила на дома ви. Като цяло семплите спални със сиви тапицирани легла или модерните легла с прости, прави линии обикновено имат съвременно усещане и изглеждат най-добре, когато се придържате към минималистичния стил чрез мека завивка и няколко възглавници.

Касиопея е пример за точно такава спалня. Нежна, модерна, напълно умерена. Добавете няколко възглавнички в бели и бежови цветове, както и мекичка завивка и красивата ви спалня е готова!

Снимка: Мебели Виденов

От друга страна, леглата с повече извивки, арки и богато украсени детайли изглеждат най-добре в домове с традиционен интериор. Можете да разгърнете тази визия с елегантна завивка и много декоративни възглавници, подредени пред таблата на традиционното легло с тапицерия.

Снимка: Мебели Виденов

Супер акцент са спалните Палмина и Дори. Модерните им цветове и красивите арки са точно за тези от вас, които търсят вдъхновение и искат да са в крак с тенденциите. Хубавото е, че може доста да си поиграете с цветовете, като добавяте интересно спално бельо, завивки и възглавнички.

Снимка: Мебели Виденов

Показахме ви много различни стилове тапицирани спални за всеки индивид, семейство, дом и характер. Но в сайта на Мебели Виденов, както и в магазините, може да се запознаете с тях по-обстойно, да ги докоснете и да визуализирате как ще паснат на интериора на спалнята ви. Приятни сънища!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти