Домът на Клаудия Шифър

Домът на Клаудия Шифър
Снимка: Architectural Digest

Преди 15 години Клаудия Шифър и Матю Вон спират без предупреждение пред входната врата на имението от времето на Тюдорите Coldham Hall в Англия с един въпрос – продава ли се?

„Буквално почукахме на вратата и казахме: това място наистина много ни харесва“, разказва Клаудия Шифър пред екипа на Architectural Digest.

Вижте повече снимки на приказното имение в галерията ни ТУК.

“Собствениците на имението нямаха представа нито кои сме, нито какво правим на вратата им“, продължава с разказа Шифър.

Месеци по-късно тя и режисьорът Матю Вон се венчават именно там пред 120 гости, след като вече са сключили сделката и са станали новите собственици на мястото, което толкова много им е харесало.

Сега го показват пред списанието с цялата му прелест, а ние трябва да признаем, че сме впечатлени от мащабите, историята, интериора, двора, мебелите, кухнята, камините, трапезарията, произведенията на изкуство... всъщност, от всичко сме впечатлени.

В имението, което разполага с 14 спални, живеят Клаудия, Матю и трите им деца, които са на 14, 12 и 7 години. Освен това имат кучета, котки, овце, прасе и дори костенурка. Построено е през 1574 година в H форма в чест на Крал Хенри VIII. Имението се казва Coldham Hall и дължи името си на кралица Елизабет I, на която не й харесало, че по време на престоя там й сервирали студена шунка (на английски cold ham). 

ф
Снимка: Architectural Digest

Служело е и като убежище на католически свещеници, които били преследвани от кралицата.

Според Шифър си имат и няколко призрака - „Чуваме странни шумове, понякога музиката сама се пуска. Веднъж имахме медиум на гости и ни каза, че призраците ни всъщност са мили. Така че не се страхувайте“, казва бившият топмодел.

През уикендите тук е пълно с гости и деца, които почти през цялото време са на двора, играейки я крикет, я тенис, просто се разхождат или пък плуват. Семейството често събира приятели на партита и вечери.

ф
Снимка: Architectural Digest

Все пак, би било престъпление да имаш подобно имение и да не каниш често гости.

Вижте го в галерията ни ТУК.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК

За вашия дневен, седмичен и месечен хороскоп, изготвен лично от професионалните ни астролози, изтеглете нашето мобилно приложение ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти