Свинско руло

За ценители

0 от общо 0 гласа
Необходими продукти
  • 2 свински бонфилета (800 г)
  • 80 г прошуто (нарязано на тънки ленти)
  • 150 г сирене „Фонтина“
  • 50 г краве масло
  • 50 г галета
  • 30 мл зехтин
  • 2 скилидки чесън
  • 2 стрък пресен лук
  • 1 ч.л. трюфел паста
  • 2 стръка мащерка
  • 1 с.л. соев сос
  • черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Наситнете лука и мащерката, а чесъна стрийте на паста с малко сол. Настържете сиренето и го разбъркайте с галетата, трюфел пастата, мащерката, лука и чесъна.

Почистете свинските бонфилета от т.нар. глава и ципите. Изтънете с хубаво с нож, така че да се получат два тънки листа месо. Овкусете с черен пипер и със соев сос. 

Върху тях подредете прошутото, а отгоре поръсете със сместа с галетата. Завийте стегнати рула и завържете през 2–3 см. След това разрежете на по-малки парчета между възлите. 

Запържете рулата от едната страна в зехтина. Обърнете и добавете маслото. Пържете, като поливате месото постоянно с мазнината. Може да сервирате с любима салата.

Прочетете още:

Спагети със свинско месо
Пълнени камби със свинско
Печено свинско каре с маково семе
Свинско с фъстъци за 20 минути

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти