Как да приготвим филе от сьомга

Тайната е в маслото

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

2 с.л масло
2 скилидки чесън
1/2 глава лук
300-400 г. спанак
1 ч.л. сол
1/2 ч.ч. хлебни трохи
1 пакетче крема сирене
1/2 ч.ч пармезан
2 с.л. копър
бутер тесто
2 филета от сьомга
1 яйце

Начин на приготвяне:

Задушете лук и чесън в масло. Към тях добавете и 400 г спанак, сол и черен пипер.

Щом спанака се задуши добавете сирената, копър и за финал хлебни трохи.

Премахнете кожата от рибата и я овкусете със сол и черен пипер.

Увийте я в бутер тесто, заедно с плънката.

Направете малки прорези в тестото, намажете с яйце и печете на 220 градуса до готовност.

Да ви е сладко!

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още:

Съвети за пазаруване на риба

Най-хубавите подправки за риба

6+1 причини да ядете риба

Три риби с особен характер

 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти