Бананов хляб с крем от козе сирене и ванилия

„Нещо сладко с Павел Павлов“

0 от общо 0 гласа
Необходими продукти

70 г брашно
30 г бадемово брашно
10 г бакпулвер
3 яйца
1 лимон
85 г мед
100 г разтопено масло
2 банана
15 г филирани бадеми
За крема:
350 г козе крем сирене
50 г пудра захар
1 шушулка ванилия

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 170 градуса (с вентилатор). Смесете двата вида брашно, бакпулвера, разтопеното масло, яйцата, меда и лимоновия сок. Разбъркайте добре - трябва да се получи рядко тесто, като за палачинки. Сипете сместа в продълговата форма за печене. Сложете тестото в загрятата фурна за около 2-3 минути, за да започне процесът на печене.

В това време нарежете бананите на филийки. Извадете тестото, в него подредете банановите кръгчетата прави, като ги мушкате до половината в тестото. Поръсете с филираните бадеми и върнете във фурната за около 17 минути, докато стане златистокафяво. Извадете и оставете да се охлади на стайна температура.

За крема разбъркайте козето сирене със семенцата от шушулката ванилия и пудрата захар. Поднесете банановия хляб с крема от козе сирене и ванилия.

Прочетете още:

Шоколадов чийзкейк
Ароматен ягодов чийзкейк
Прасковен чийзкейк
Лимонов чийзкейк
Чийзкейк с ягоди

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти