Севиче с миди

Свежо и бързо предястие

0 от общо 0 гласа
20 мин.
Необходими продукти

4 миди "Сен-Жак"

150 г филе от сьомга (без кожа)

2-3 лайма, настъргана кора и сок

1 червена люта чушка

1 глава червен лук

2-4 репички

1 с.л. нарязана прясна мента

1 с-л нарязан кориандър

1 багета

Начин на приготвяне:

1. Обелете и нарежете главата лук на тънки полумесеци. Отстранете семките на лютата чушка и я нарежете на много ситно. Репичките нарежете на тънки филийки.

2. Нарежете мидите на тънки филийки и ги сложете в купа. Добавете нарязаното на кубчета филе от сьомга. Настържете фино кората на лаймовете направо в купа. Добавете и сока им.

3. Добавете нарязаните зеленчуци при мидите и рибата. Разбъркайте много добре и оставете да престои 30 минути.

4. Сервирайте севиче с миди и риба, поръсено с пресни подправки и с препечени филийки хляб.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти