Пълнени чушки по велинградски

Вкусна лятна вечеря

5 от общо 1 гласа
50 мин.
Необходими продукти

8 зелени чушки

400 г саламурено краве сирене

200 г извара

200 г пушен бекон

100 г сланина

2 стръка пресен лук

1/2 връзка магданоз

1 домат

1 зелена люта чушка

1/2 ч.л. самардала

Начин на приготвяне:

1. Отрежете капачетата на чушките и ги почистетe от семките.

2. Нарежете на дребни кубчета бекона и сланината. Сложете ги в студен тиган, включете котлона и оставете да се запържат.

3. Нарежете на ситно пресния лук и магданоза и ги прехвърлете в купа.

4. Добавете изварата, натрошеното сирене, бекона и сланината, заедно с мазнината от съда.

5. Овкусете със самардалата и добавете нарязания на кубчета домат и нарязаната на ситно люта чушка.

6. Напълнете чушките със сместа и сложете капачетата. Изпечете ги в силно загрята фурна – 200 градуса, за около 30 минути.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти