Печени свински ребра с мед и анасон

Идеалната вечеря за студена есенна вечер

3 от общо 1 гласа
210 мин.
Необходими продукти

6 с.л. течен мед

3 пълни с.л. сос от стриди

1/4 ч.л. едър лют червен пипер

4 звездички анасон

1/4 ч.л. сол

1/4 ч.л. едро счукани зърна черен пипер

4 скилидки чесън

1.5 кг свински ребра

Начин на приготвяне:

1. За маринатата сипете мед в дълбока тава. Добавете соса от стриди, едрия червен пипер, звездичките анасон, солта и едро счуканите зърна черен пипер. Разбъркайте добре.

2. Оваляйте свинските ребра едно по едно в маринатата много добре и ги оставете в тавичката. Поставете обелените скилидки чесън между ребрата. Покрийте с хартия за печене и оставете минимум за 2 часа и максимум за 1 нощ.

3. Печете ребрата в предварително загрята фурна на 160 градуса 90 минути, като ги обръщате от време на време. След това усилете фурната на 200 градуса и печете още 15 минути, докато ребрата започнат да прегарят.

4. Сервирайте печените свински ребра, поляти със соса от печенето.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти