Филе от треска с боб и пушен бекон

Питателно предложениe за всеки сезон

0 от общо 0 гласа
30 мин.
Необходими продукти

800 г филе от треска

200 г бял боб от буркан

200 г пушен бекон

1/2 зелена чушка

1/2 червена чушка

2 скилидки чесън

1 малка глава лук

1/2 връзка девесил

50 г краве масло

60 мл зехтин

сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Наситнете лука и чесъна. Бекона и чушките нарежете на кубчета.

2. В половината от зехтина сотирайте зеленчуците и бекона. Добавете отцедения боб. Гответе 3-4 минути, монтирайте с маслото и поръсете с нарязания девесил. Овкусете със сол и черен пипер.

3. Овкусете със сол и черен пипер филетата риба, подсушете ги добре. Запържете ги в останалия зехтин до златисто от всички страни.

4. Поднесете върху бобената смес и поръсете със зехтин, смесен с малко накълцан девесил.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти