Аржентинска емпанада

Любимата рецепта на аржентинците

3 от общо 2 гласа
Необходими продукти

брашно - 430 гр

сол

червен пипер

черен пипер

чили

масло - 100 гр

вода - 100 мл

лук - 2 глави

зелен лук - 4 стръка

рамстек - 430 гр

твърдо сварено яйце - 1 яйце

зелени маслини - 50 гр

Аржентинците обичат своите емпанади. Тези печива се предлагат в огромно разнообразие от вкусове. Ето една рецепта за емпанади, пълнени с говеждо месо. 

Следващата рецепта е за четирима души.

Вижте във видеото как да ги приготвите!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти