За аудиокнигите с любов

„Започнах да разбирам, че спортът обединява три от основните неща, които характеризират човек – физика, психика и характер. Това създава една пълнота в начина, по който Иво пише нещата и ни говори, както и изводите, които ни поднася.”, каза Актьорът Никола Стефанов, който гостуваха в предаването "Ива от сутрин до обед", заедно с Ицко Финцин, за да разкажат за аудио книгите на на един от номинираните ни будители Иво Иванов, записани с техните гласове.

„С аудио книгите се получава една нова форма на книгата, която е различна от това, което човек усеща и изпитва докато чете сам. Чуването прибавя нещо по-различно – прибавя един вид мелодия в четенето. Интерпретацията на актьора и интонацията, направени добре, допринасят за качеството на на продукта.”, каза още той.

„Отначало бях малко резервиран. Полека-лека, от разказ на разказ видях, че е много свестен. Той е хем журналист, хем е много морален човек и съумява да схване така нещата, че успява много да ме трогне.

В края на краищата се наложи много да внимавам и да търся техника, за да не се задавям от сълзите, които напират. Когато четеш, трябва да постигнеш това човек да слуша и сам да се трогне.”, сподели Ицко Финци

„Аз имах усещането, че е нещо много тясно свързано със света на спорта, но осъзнах, че не става дума само за това, а за много по-дълбоки неща. Започнах да разбирам, че спортът обединява три от основните неща, които характеризират човек – физика, психика и характер. Това създава една пълнота в начина по който Иво пише нещата и ни говори и изводите, които ни поднася.”, каза Никола.

„Мисля, че Дени прави геройска постъпка и жертва маса средства да създаде това свое студио, а изгледите да си възвърне средствата не се виждат. У нас има една традиция да не плащаме за нещата в интернет. Можеш да правиш много други неща докато слушаш разказите – дори да се лекуваш от депресия.”, завърши Ицко Минцин.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент