Вселената в джоба ми: 5 смартфона, които всяко модерно момиче трябва да притежава

жена смартфон телефон
Снимка: Istock

Вяра Иванова

Спокойно можем да кажем, че живеем във времена, в които смартфоните ни са естествено продължение на иначе нежната ни женска длан и не можем да си представим живота без тях. Аз, като всяко друго работещо градско момиче, сутрин се разсънвам с бърз скрол из социалните мрежи, след това си пускам любимата музика от телефона и накрая завършвам сутрешния си ритуал, четейки мейли на път към офиса (отново от телефона, разбира се).

Денят ми не минава без безкрайни чатове с приятелки, няколко селфита и телефонен разговор с мама, естествено. 

Но смартфоните отдавна не са просто техника, с която да отговориш на няколко съобщение или да си направиш снимка. Истината е, че те са толкова повече, особено за нас, модерните жени.

Телефоните ни носят нашия личен почерк и за това предпочитаме модели с характер, които имат не само отличителен, нежен и елегантен външен вид, но и голяма функционалност и набор от приложения, които да ни помагат в натовареното ежедневие.

Всяка жена се нуждае от своя смартфон-герой, който да е до нея както в работна среща, така и когато се забавлява. Смартфоните са нашите лични помощници, към които сме доста взискателни.

Днес ще ви покажа 5 смартфона, които са сред най-умелите помощници. Заслужава си да ги имате, защото отговарят на високите ни женски критерии и няма как да не се влюбите в тях. Ако сте в търсене на нов смартфон, който да е до вас във всяка житейска ситуация, продължавайте да четете!

Към смартфоните >>>

жена телефон
Снимка: Thinkstock

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти