Време за четене: Проследяваме историята на поп иконата Хари Стайлс във вълнуваща биография

Хари Стайлс книга Сиела
Снимка: Издателство Ciela

Ако музикалната сцена през 2023 година си има свой крал, то това безспорно е поп сензацията Хари Стайлс. 13 години са минали, откакто британският изпълнител направи своя дебют като част от ултра популярната бой банда One Direction, а днес той е по-известен от всякога – превръщайки се в икона и модел за подражание на няколко поколения. 

Но кой е феноменът Хари Стайлс отвъд къдравата коса, чаровната усмивка и зелените очи? Това разкрива новата, изчерпателна и задълбочена биография „Хари Стайлс: Създаването на един модерен мъж“ от популярния британски биограф Шон Смит, който се впуска в шеметно пътуване из кариерата и личния живот на световната суперзвезда.

Откъс от книгата прочетете тук >>>

Сред страниците на тази книга се разгръща характерът на един различен изпълнител на новото време, който стои далеч от клиширания образ на музикалната звезда. Разказът за живота на Хари Стайлс не е поредната музикална история, включваща секс, наркотици и рокендрол. Това е историята за възхода на един модерен и земен човек, чиято цел е чрез изкуството си да подтикне хората да живеят без предразсъдъци и с повече доброта.

„Хари Стайлс: Създаването на един модерен мъж“ се връща назад във времето, когато един шестнайсетгодишен тийнейджър трябва да си вземе отпуска от работата си в малка пекарна в Холмс Чапъл, Чешир, за да се яви на прослушване за предаването X Factor.

Никой не подозира, че това прослушване ще доведе до създаването на One Direction – момчешката банда, която завладява света през 2010 г., чупи многобройни рекорди в Европа и Америка и се превръща в своеобразен културен и музикален феномен на своето време. 

Шон Смит покрива целите пет турбулентни години от историята на групата до раздялата им през 2015 г. След това авторът проследява и самостоятелната кариера на Хари Стайлс, която се оказва още по-бляскава и го изстрелва на върха на световната слава през 2023 г.

Откъс от книгата прочетете тук >>>

С популярните си хитове като Watermelon Sugar и As It Was, Хари Стайлс е единственият британски изпълнител от мъжки пол, чиито първи два албума дебютират на първо място в САЩ; филмовата му кариера процъфтява с главните роли в касовите продукции „Дюнкерк“, „Не се тревожи, скъпа“ и „Моят полицай“, а прословутият му вкус за модата му печели партньорства с най-големите брандове по света и той става първият мъж, който се появява самостоятелно на корицата на Vogue.

Обръщайки внимание на детските години на Хари Стайлс и връзката му със семейството му; отношението му към приятелите му и работата му – и, разбира се, небезизвестните му и широко обсъждани любовни връзки с популярни имена в Холивуд като Тейлър Суифт, Кендъл Дженър, Кара Делевин и Оливия Уайлд, „Хари Стайлс: Създаването на един модерен мъж“ рисува автентичен портрет на енигматичния изпълнител, чийто личен живот често остава загадка. 

Шон Смит е един от най-популярните хроникьори в Обединеното кралство. Зад гърба си той има биографии за някои от най-известните личности от света на музиката и киното като Адел, Джордж Майкъл, Ед Шийран, Spice Girls, Кайли Миноуг, Гари Барлоу, Джъстин Тимбърлейк, Бритни Спиърс, Дженифър Анистън и др. 

Хари Стайлс книга Сиела
Снимка: Издателство Ciela

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти