Време за четене: още пристрастяващи измами в бурния любовен триъгълник на „Обичай ме с лъжи: Мръсно червено“

книга Ciela
Снимка: Ciela

След  „Опортюнистката“ от Тарин Фишър – първата книга от хитовата трилогия „Обичай ме с лъжи“, която се превърна в истински феномен сред почитателите на романтичната литература по цял свят – е време за нейното достойно продължение!

На пазара вече може да откриете „Мръсно червено“ – книгата, в която залозите в името на любовта са още по-високи. Защото когато си спечелил най-голямата награда, трябва да се бориш със зъби и нокти, за да я запазиш. А твърде висока цена не съществува.

Красиви цитати за книгите и четенето

Съвършена в изкуството да лъже и манипулира, Лия Смит е извоювала перфектния си живот с много труд и щедра доза лъжи. Но всичките ѝ усилия са си заслужавали, защото сега притежава всичко, за което някога е мечтала. Красив и богат съпруг, който е любовта на живота ѝ. Луксозен дом, за който всеки може да ​​ѝ завиди. И бебе, което ще ѝ се наложи да заобича, колкото и непосилно да ѝ се струва това. 

Защото макар и двамата с Кейлъб на пръв поглед да изглеждат сякаш са „заживели щастливо заедно завинаги“, Лия знае, че сърцето му не ѝ принадлежи изцяло. Тя го усеща в начина, по който я гледа, търсейки нещо. И в мислите му, които винаги са някъде другаде. А Лия знае точно къде.

Призраците от миналото протягат грабливите си ръце към всичко, което тя отчаяно иска да запази. А споменът за жената с гарвановочерната коса – голямата любов на Кейлъб, която за малко да ѝ го отнеме – изгаря мислите ѝ, изпълвайки я с омраза. Омраза, която заплашва да опустоши всичко, за което тя се е борила, и да ѝ отнеме Кейлъб завинаги. 

Но Лия е решена да използва всички козове в ръкава си, за да спечели лукавата игра, в която се е превърнал брака ѝ. Игра, в която няма забранени ходове. В която лъжите са отровни и пристрастяващи, а играчите не знаят как се играе честно.

Ще успее ли Лия да задържи перфектния си живот? Или ще изгуби себе си в лабиринта от интриги и измами…

Прочетете тук откъс от „Мръсно червено“ на Тарин Фишър >>>

„Мръсно червено“ е втората книга от завладяващата поредица „Обичай ме с лъжи“, в която Тарин Фишър повлича читателите си в един бурен любовен триъгълник. Непредвидим, многопластов и емоционален, романът ни кара да подложим на съмнение всичко, което знаем от първата книга и да се убедим, че в битката за любовта никой не е невинен.

книга Ciela
Снимка: Ciela

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти