Време за четене: "Никога вече тъй близка"

Време за четене: "Никога вече тъй близка"
Снимка: netinfo

Антония е обикновено момиче от малко градче в Южна Италия, което мечтае да напише книга. Тя пристига в Милано, за да сбъдне мечтата си, и започва работа в книжарница. Големият и сив град обаче не й допада, докато не среща издателя Виторио.

Той е толкова привлекателен и различен от нея: жизнен, магнетичен и... безкомпромисен. Антония е очарована от него и света, който й разкрива.

Двамата прекарват по цели нощи, разговаряйки за книги и филми. Те обикалят живописното крайбрежие на Лигурия с мотора му и се наслаждават на близостта си във Вечния град.

Тя се влюбва до полуда, но усеща, че нещо не е наред. Виторио е непостоянен, ту се появява, ту изчезва, не обича да прави планове и не може да й обещае нищо.

Също като героинята от романа си, Антония е принудена да се съобразява с неговите капризи и да крие страховете си. Докато не осъзнава, че той е един егоцентричен човек, който отрича възможността за щастие.

Ще успее ли Антония да го накара да повярва в любовта?

За автора:

Клаудия Серано е родена в Бари през 1984 г., завършила е италианска филология и е носителка на няколко награди за журналистика. Преди да се захване професионално с писане работи като управител на книжарница.

Романът „Никога вече тъй близка“ е посветен на децата със синдрома на Даун. Авторката дарява част от приходите от продажбите му на кампанията „Всички на море“, която прави възможен достъпа до морето на хора в неравностойно положение. 

Още ревюта на някои от най-увлекателните книги може да откриете ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти