Време за четене: „Кървава луна“ огрява един заподозрян между вината и заплетената истина

книга
Снимка: Издателство Ера

Четирима души са нападнати, докато разпъват палатките си в близост до живописен каньон. Само една жена оцелява.

Арло Уорд е заловен в близост до местопрестъплението, покрит с кръвта им. Той не само признава, но и описва убийствата с ужасяваща точност. Въпреки че не откриват оръжието, нито имат надеждни свидетели, полицаите приемат безусловно признанието на странния Арло.

За прокурора това е възможност лесно да получи осъдителна присъда. Но за адвокатите Дилън Астър и Лили Ричи да поемат този случай е повече от риск.

Все пак има подозрения, че Арло не е виновен и просто иска да бъде център на внимание. Когато делото започва, наяве излизат все повече противоречиви факти. А Арло следва свой собствен, съвсем неочакван план…

Как ще се развие тази напрегната история, разбираме от криминалния трилър „Кървава луна“ на Виктор Метос, у нас от Издателство Ера.

Виктор Метос е успешен автор на повече от 50 романа. Книгите му бързо се превръщат в бестселъри и са продадени в повече от милион копия по целия свят; сред тях е блестящият трилър „Съпруга на убиец“. Метос е номиниран за престижната награда „Едгар“ за най-добър роман. Преди писателската си кариера той работи като прокурор и адвокат по наказателни дела.

книга
Снимка: Издателство Ера

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти