Време за четене: какво не е наред със „Свободната жена“?!

книга Свободната жена
Снимка: AMG Publishing/iStock

Единственото нещо, от което необвързаните жени трябва да бъдат спасени, е идеята, че имат нужда от спасяване.

Вместо като „водеща свободен и приказен живот“, необвързаната жена в края на 20-те ѝ години и след това често е определяна като „отчаяна“, „самотна“, „прекалено придирчива“ или „взискателна“. Изобщо – „Какво не ѝ е наред?“. Вместо да се приема като избор, свободата се разглежда като липса на възможности.

Човекът има инстинкт да образува двойка – да има при кого да се прибере у дома, с кого да остарее, с кого да споделя. Означава ли това обаче, че когато сме необвързани, сме по-малко значими личности? Означава ли, че трябва да поставим живота си на изчакване, докато чакаме любовта?

С примери от живота и щипка хумор в новата си книга Манди Хейл ни показва, че не е нужно да правим компромиси с нито една част от себе си, за да се впишем в образ, който някой друг е създал за нас.

„Свободната жена“ вече е на книжния пазар у нас от AMG Publishing и доказва, че да бъдеш щастливо необвързана не означава, че си се отрекла от любовта. Не означава, че си дала доживотен обет за безбрачие или че си се отказала от идеята за „заживели щастливо“. Означава само, че осъзнаваш, че не е нужно красив принц да те спасява от собствения ти живот. Означава, че не си търсиш по-добра половинка, защото ти вече си цяла. И че някой ден, когато поканиш някого да сподели твоето пътуване, ще го направиш не защото той допълва живота ти, а защото го изпълва.

„Щастието си е щастие, независимо дали е завинаги.“ - Манди Хейл

Манди Хейл е блогър и автор на книги. Тя създава движението „Свободната жена“ (The Single Woman), което веднага се превръща в сензация в социалните мрежи.

Хeйл е получила признания за своето въздействие върху хората и вдъхновяващо Instagram съдържание от Nashville Business Journal, Good Morning America и др. Представяна е в медии като USA Today, Glamour, Huffington Post и др.

Посланието на „Свободната жена“ достига до милиони читателки всеки ден. Манди е приела за своя мисия да вдъхва кураж на необвързаните жени по цял свят.

книга Свободната жена
Снимка: AMG Publishing

рожден ден
Снимка: Edna.bg

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти