Време за четене: „Царството на мрака“ събужда стара, но незабравена заплаха

книга Ибис
Снимка: Издателство Ибис

На пазара вече е романът „Царството на мрака“ на Анди Макдермът от издателство „Ибис“, описван като „динамичен трилър в духа на историите за Джеймс Бонд и Индиана Джоунс.

1943 година – окупирана Гърция

Мисията е проста: да се заловят укриващи се евреи. Но в една отдалечена ферма СС щурмбанфюрер Ерих Крол се натъква на нещо неочаквано – светилище на Александър Велики и делва, пълна с вода, която притежава мистериозни свойства. След като заграбват съкровището, нацистите се покриват…

Наши дни – Лос Анджелис

Известната археоложка Нина Уайлд и нейният съпруг, бившият командос Еди Чейс, са потърсени от млад мъж, който ги предупреждава за планиран грабеж на току-що откритата гробница на Александър Велики в Египет. Но преди да има възможност да им обясни повече, той е убит от издирван нацистки военнопрестъпник, който изглежда съвсем млад, въпреки изминалите над седемдесет години.

Докато Нина и Еди търсят отговори, те откриват, че най-зловещият режим в човешката история е на път да се възроди. Но сега има опасност нацистите да се сдобият с нещо далеч по-ценно от властта – безсмъртие.

книга Ибис
Снимка: Издателство Ибис

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти