Водещи на NOVA започват благородна инициатива в Прогнозата за времето

Никол Станкулова
Снимка: Nova

Водещите на Прогнозата за времето на NOVA обявиха, че на Бъдни вечер (24-ти декември) ще дадат началото на благородна кауза да намерят дом на изоставени кучета.

Посланиците на доброто всеки петък ще представят прогнозата за времето в компанията на едно бездомно куче. С инициативата „Време за надежда“ лицата на NOVA ще търсят бъдещо семейство за четириногите им екранни партньори.

Водещите призовават хората да правят осъзнат избор при осиновяване на бездомно куче, напомняйки, че това решение е и голяма отговорност. Те ще проследяват историята на всяко едно от тях в рамките на инициативата.

Водещи на NOVA започват благородна инициатива в Прогнозата за времето

Идеята за инициативата „Време за надежда“ се заражда преди две години и благодарение на партньорството с организацията „Animal Rescue“, фондацията „Четири лапи“, неправителствената организация Stray Angels, както и на приютите за бездомни кучета на общинско предприятие „Екоравновесие“, тя вече е факт.

Не пропускайте да се запознаете с първото куче, търсещо своя нов дом, на Бъдни вечер в Прогнозата за времето на NOVA в централната емисия новини!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти