Създадено за Chanteclair

Вкусна ИГРА! Гласувай за любимата си рецепта и спечели страхотни НАГРАДИ!

Вкусна ИГРА! Гласувай за любимата си рецепта и спечели страхотни НАГРАДИ!
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Готвенето върви ръка за ръка с чистенето. Не просто да измием съдовете, а да почистим пръските по котлона и околните кухненски повърхности, да премахнем петната от вратичките на шкафчетата, да изстържем загорелите мазнини от фурната, да заличим следите от кърпите, които от плодовете се „обагрят“ с наистина изумителни цветове.

Чувствате ли се обречени на това досадно занимание всеки ден? Защото ние не!

Доскоро чистенето беше по-времеемко и изморително от самото готвене. Крайно време е това да се промени. Универсалният обезмаслител на Chanteclair почиства всичко с едно мигване на окото.

В кухнята му се доверяваме от доста дълго време и той отново, и отново се доказва като абсолютно безмилостен към всички видове мръсотия и петна.

След като разказахме за него на изтъкнатия кулинар Вяра Ковачева, тя поиска да се увери лично в неговата сила на професионално ниво.

Ето защо предизвика майстор-готвача на Mate Kitchen, Георги Николов, с пикантното и създаващо „живописни“ пръски от червен сос чили кон карне с начос. Той прие предизвикателството със също толкова пръскащото вегетарианско пастицио.

Убедени сме, че ще искате да приготвите и чилито, и пастициото, като пълните рецепти и начинът им на приготвяне можете да намерите на Mate Kitchen.

Ястията са изкусителни, нали! И все пак - готвенето съвсем не е всичко!

Ето защо решихме да ви предизвикаме да участвате в нашата игра!

На вас, нашите читатели, се пада отговорната задача да прецените кой от двамата готвачи се е справил по-добре, като изгледате видео рецептите по-горе и гласувате за тази, която ви допада повече. Така всеки от вас има шанса да спечели една от специалните торбички с награди от Chanteclair.

Кулинарната ръкавица е хвърлена. Вие сте на ход!

Виж пълните условия на играта ТУК.

Играта приключи. Победителите са: 

  • П.С
  • Й.П
  • С.К

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти