Иновативно

Vivacom е най-желаният работодател сред телекомите в България

VIVACOM
Снимка: Vivacom

Традиционното ежегодно независимо проучване за най-желан работодател Employer of Choice класира Vivacom сред ТОП 10 на най-желаните работодатели у нас и на първо място сред трите телеком оператори.

Проучването се провежда за четвърта поредна година, обхваща цяла България и е базирано на анкета с 50 въпроса.

Анкетата е създадена по специален алгоритъм, разработен от Саймън Бъроу – бащата на понятието “employer brand” и обхваща петдесетте най-важни работодателски характеристики, както и специфичните съотношения помежду им, които превръщат дадена компания в успешен и предпочитан работодател. Алгоритъмът изследва над 50 характеристики на компанията, комуникационни канали, алтернативен избор на кандидата и др., за да определи сбор от точки и да оформи позицията ѝ в класацията „Топ 50 на най-желаните работодатели в България“.

„Впечатление прави издигането на Vivacom в класацията , спрямо изминалата 2021 година. Това, че тази година успяхме да се класираме на първото място за най-желан работодател и сред телекомите в България, е важно потвърждение за целия ни екип за устойчивата ни политика и грижа към служителите. Това отличие придобива дори още по-голяма стойност за нас, защото не е единствено. През последните 2 години получихме и други също толкова значими признания за нашите работодателските практики като “Employer Branding Excellence 2021”, където получихме приз за изграждането и утвърждаването на имиджа на работодателския бранд за успешното имплементиране на HR стратегия по време на COVID-19. Бяхме отличени и като „Най-добър работодател на България“ от Career Show Awards 2020“, коментира Галина Софрониева, директор „Човешки ресурси“.

Повече за класацията може да видите ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти