Very Peri: каква символика и енергия се крие в цвета на 2022?

лилаво very peri
Снимка: iStock

Институтът по цветовете Pantone разкри кой ще бъде основният цвят на 2022 година. Експертите по биоенергетика обясниха защо този цвят напълно съвпада с енергията на Тигъра – покровителят на следващата година според китайския хороскоп.

Вече разкрихме кои цветове ще ви донесат късмет през 2022 според китайската ви зодия. Ако се обградите с цвета Very Peri, то тогава всичко в живота ви ще се случва с лекота.

Кои цветове носят късмет през 2023 според китайския ви зодиакален знак

Кой цвят ще бъде най-важният през 2022

Всяка година преминава под покровителството на определено животно и елемент. Въз основа на тези два фактора най-важният цвят на годината се определя от експерти по биоенергетика. Те смятат, че основният цвят на годината е синият, а експертите от Pantone предоставиха малко повече полезна информация.

Експерти от техния институт по цветовете обявиха за цвят на годината смес от синьо и лилаво-червено и го нарекли Very Peri.

Експертите от Pantone взеха предвид огромен брой фактори, включително политическата среда, новите тенденции в модата, технологиите, новите филми, икономиката и много други. Резултатът е студен синьо-лилав цвят с необичаен блясък, който е напълно синхронизиран с настроението на Водния Тигър.

Какво да очаква всяка зодия от годината на Черния Воден Тигър

Енергия и символика на цвета Very Peri

На енергийно ниво цветът Very Peri символизира нови идеи, нови възможности, просветление. Той отразява стихията на Водата и същността на самия Тигър. Той съдържа лилав оттенък, а този цвят, който принадлежи към синята палитра, е свързан с горните чакри.

Духовното развитие през 2022 г. ще бъде много по-важно от финансовото или физическото. Въпреки това той все пак ще ни помага в работата и творчеството, защото духовното развитие води до разширяване на кръгозора.

Основният символ, свързан с този цвят, е триъгълникът. Той отразява тройната сила на висшите чакри: Аджна, Сахасрара и Вишудхи. Този цвят ще бъде най-важният и търсен през 2022 г. Много е полезно да изберете дрехи в този нюанс и да се обградите с вещи в цвят Very Peri.

Каква ще бъде 2022 според китайския хороскоп

Прочетете още за предстоящата 2022-ра година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти