Вдъхновяващи цитати от "Яж, моли се и обичай"

Яж моли се и обичай Джулия Робъртс
Снимка: IMDb

За книгата "Яж, моли се и обичай" можем да изпишем много и да изровим и всевъзможни мнения от жени, чийто живот тя е променила. 

И решихме да направим второто, да споделим с вас впечатленията и любовта на някои от читателките, докоснали се до известния роман - по случайност или не. 

Ето ги и тях: 

"На книгата попаднах случайно - беше на лавицата в къщата на моя приятелка. Взех я, за да убия времето. Остроумието на авторката ме учуди, изобщо не очаквах. Откраднах си я, за да я дочета. На един дъх! Предполагам, че вече бях изпитала всичките тези неща върху себе си, затова така я почувствах. Почти сходни преживявания, но на други географски ширини. Авторката пише много леко и кокетно, усещаш вкусовете и очарованието на всяка глътка живот. Това не е просто пътуване към себе си - това е смелост да скъсаш оковите и да живееш, както го чувстваш, а не както е прието и казват другите."

 

"Подходих с предразсъдък - някак заглавието не беше от привличащите ме, но реших да я прочета преди време, защото все пак беше ново заглавие... и ми хареса, много ми хареса, препоръчвам на жени, без значение на колко години са. Филмът, обаче да не гледат или ако решат, обезателно след прочит на книгата. "

***

"Изгледах филма 3 пъти, преди да си купя книгата. Мога само да кажа, че човек, който никога не е поемал на пътешествие към намиране на себе си, може да не хареса книгата. Това е най-дългото и най-трудно пътуване през живота ни. Всеки път откривам по нещо ново в нея. Първата книга от години, която наистина ме впечатли."

А в нашата галерия можете да прочетете всички цитати от книгата "Яж, моли се и обичай".

––––>>> Към галерията 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти